وظیفه متخصص مغز و اعصاب (روانپزشک) چیست؟ چه زمانی باید به روانپز
متخصص مغز و اعصاب کیست؟
روانشناس فردی است که به تشخیص، ارزیابی، درمان و پیشگیری از اختلالات رفتاری، عاطفی و روانی می پردازد.
این یک بیماری روانی یا روان درمانی است.
همه روانپزشکان برای ارزیابی و درمان بیماری های روانی آموزش دیده اند. فقط روانپزشکان و متخصصان سلامت روان صلاحیت تجویز دارو برای درمان بیماری های روانی را دارند. برخی از روانپزشکان در کمک به گروه های سنی خاص تخصص دارند، مانند روانپزشکان کودک که کودکان یا نوجوانان را درمان می کنند. در این مقاله خواهیم خواند:
روانپزشک
وظیفه روانشناس چیست؟
معرفی عصب روانشناسی، دانش و مهارت های لازم
متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشک
روش روان درمانی
چقدر روانپزشکان را می شناسید؟
آیا درمان کامل بیماری روانی بدون عود امکان پذیر است؟
مهمترین ابزار تشخیصی در روانشناسی چیست؟
تاریخچه روانپزشکی در ایران
چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کرد؟
کار روانپزشک چیست؟
وظیفه متخصص مغز و اعصاب چیست؟
ارزیابی وضعیت روحی و جسمی بیماران برای تعیین ماهیت و میزان اختلالات رفتاری، عاطفی و روانی.
ارزیابی سوابق و سوابق پزشکی و روانشناختی بیمار برای تشخیص بهتر بیماری و تعیین بهترین درمان.
انجام آزمایشات مختلف برای تشخیص بیماری و یافتن بهترین درمان
تجویز داروها و انجام جلسات درمانی لازم تا زمان بهبودی بیمار
برای درمان همه جانبه بیمار تا بهبودی کامل با سایر متخصصان از جمله پزشکان، روانپزشکان و غیره همکاری کنید.
مقدمه ای بر رشته روانپزشکی
به دیگران توجه کنید و مشکلات آنها را حل کنید، زیرا اگر متخصص مغز و اعصاب به مردم علاقه نداشته باشد نمی تواند شنونده خوبی باشد.
ثبات عاطفی از آنجا که بسیاری از مراجعین متخصص مغز و اعصاب دارای اختلالات روانی و روانی هستند و از مشکلات روانی رنج می برند، لازم است متخصص مغز و اعصاب از ثبات روانی بالایی برخوردار باشد تا بتواند تصمیم درستی بگیرد.
برای شنیدن و آرامش بیماران صبور باشید.
رازداری چرا که بیماران گاهی برای درمان مجبور می شوند خصوصی ترین مسائل زندگی خود را با روانپزشک در میان بگذارند و اگر به رازداری پزشک خود اعتماد نداشته باشند، تشخیص و درمان موفقیت آمیز نخواهد بود.
مهارت های ارتباطی عالی برای تأثیرگذاری بر بیماران
مهارت شنیداری و گفتاری خوب
قدرت تصمیم گیری برای تصمیم گیری مناسب و صحیح به دور از احساسات و مسائل غیرحرفه ای
توانایی حل مسئله برای حل مشکلات و مشکلات بیمار
روانشناس
متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشک
آیا بین روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب تفاوتی وجود دارد؟ باید گفت که روانپزشک متخصص مغز و اعصاب است.
روانشناس دانشجوی رشته روانشناسی است که جزو رشته های علوم انسانی محسوب می شود. موضوع روانشناسی مطالعه رفتار طبیعی و انگیزه های آن است. بنابراین، عموم مردم باید تفاوت روانپزشک و روانشناس را بدانند. در واقع روانشناسی ربطی به پزشکی و روانپزشکی به طور کلی ندارد. علاوه بر این، روانشناسان فارغ التحصیل اجازه تشخیص و درمان بیماران را نخواهند داشت.
همچنین بهتر است مردم تفاوت بین متخصص مغز و اعصاب و متخصص مغز و اعصاب را بدانند. متخصص مغز و اعصاب بیماری های مغز مانند سکته مغزی و خونریزی مغزی، قطع عضو و ام اس (یا ام اس) را تشخیص داده و درمان می کند. روانپزشکان معمولاً به عنوان متخصص مغز و اعصاب نیز شناخته می شوند.
درمان بیماری های عصبی و روانی
در روانپزشکی، بیمار باید درمان شود، نه بیماری، بیش از هر تخصص پزشکی دیگری در این زمینه. در این رشته پزشکی، عصبروانشناس (روانپزشک) سعی در درمان اطرافیان و محیط زندگی بیمار دارد، زیرا جامعه ناسالم را عامل بیماری میداند.
اگر یک متخصص قلب و یک متخصص گوارش بتواند با موفقیت درمانی را که برای یک بیمار اروپایی یا آمریکایی یا یک بیمار آفریقایی یا چینی موثر بوده است برای یک بیمار ایرانی اعمال کند، دیگر نمی توان انتظار داشت زیرا قلب، معده و کبد انسان همه شبیه هم هستند. به روشی خاص کار می کند، اما به مشکلات روانپزشکی در انسان مربوط نمی شود. تجارب زندگی افراد، محیط آموزشی، رفتار والدین، تأثیر معلمان، موقعیت اجتماعی، تعلق به گروه های مختلف قومی، مذهبی، فرهنگی و زبانی - همه اینها در ایجاد، تسکین یا تشدید، نحوه بیان علائم، نحوه پذیرش درمان و به درمان روانپزشکی پاسخ دهد.
روش های درمانی که توسط روانپزشک استفاده می شود، بسته به ماهیت بیماری و در دسترس بودن دانش و تجربه کافی، شامل دارودرمانی، روان درمانی، بستری شدن در بیمارستان و شوک الکتریکی است.
متخصص مغز و اعصاب 2
چقدر روانپزشکان را می شناسید؟
ساده ترین تعریف روانپزشکی شاخه ای تخصصی از پزشکی است که به تشخیص، درمان، توانبخشی و پیشگیری از بیماری های روانی می پردازد. او در رشته پزشکی مغز و اعصاب خواند و پس از گذراندن دوره های پزشکی عمومی به تخصص روانپزشکی یا مغز و اعصاب پرداخت. پس از گذراندن این دوره تخصصی، متخصصین مغز و اعصاب یا روانپزشکان روزانه در کلینیک ها و بخش ها، بیماران را تحت نظر اساتید خود معاینه و درمان می کنند و در عصرها، عصرها و تعطیلات به اورژانس های روانپزشکی رسیدگی می کنند.
آیا درمان کامل بیماری روانی بدون عود امکان پذیر است؟
آره! ممکن است. برخی از بیماری ها مانند اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی یا افسردگی عود می کنند، اما راهی برای جلوگیری از بازگشت آنها پیدا شده و داروهایی ساخته شده است که از عود بیماری جلوگیری می کند. گاهی اوقات بیماری عود کننده نیست، اما زمانی که فرد در موقعیتی قرار می گیرد که منجر به وخامت بیشتر می شود، بیماری دوباره ظاهر می شود و در نهایت گاهی اوقات برخی از عودها با قطع مصرف داروها همراه است زیرا مغز همچنان به آنها نیاز دارد. با بیماری و افراد آن، او را از داروی مورد نیازش محروم می کنند.
ماخذ: https://payju.ir/content/لیست-پزشکان-متخصص-مغز-و-اعصاب-شیراز